Home

Kaarinan lautakunnat

Mira Reponen, 46-vuotias terveydenhoitaja Piikkiöstä

Kaarinan kaupunki - S:t Karins stad. Tekninen lautakunta. Teknisen lautakunnan tehtävänä on tuottaa kaupungin asukkaiden, yritysten ja kaupungin oman toiminnan tarvitsemat ympäristö.. Kaarinan SDP:n jäsenet Kaarinan kaupungin lautakunnissa. (varajäsen sulkeissa). Sivistyslautakunta Kirkkoneuvoston alaisuudessa kokoontuu erilaisia johto-, lauta- ja toimikuntia. Turun ja Kaarinan seurakunnat. Info ja asiointi KAARINAN KAUPUNGIN PALKKIOSÄÄNTÖ SISÄLLYSLUETTELO 1 Soveltamisala Kokouspalkkiot Samana päivänä pidetyt kokoukset Vuosipalkkiot Sihteerin ja esittelijän palkkiot Katselmu Linkit Helsingin kaupungin lauta- ja johtokuntien sivuille löytyvät tältä sivuilta sekä Päätökset-verkkopalvelusta

Tekninen lautakunta Kaarinan kaupunk

 1. MATTI ARVAJA. Kaarinan kulttuuritalon tarveselvitystä tehnyt työryhmä aikoo jättää esityksensä kaupunginhallitukselle alkuvuodesta. Lautakunnat napit vastakkain
 2. Kaarinan seurakunta haluaa toivottaa kaikille hyvää joulua. Kaarinan seurakunta haluaa toivottaa kaikille hyvää joulua. Ollaan lähellä niitä, jotka kaipaavat vieressä kulkijaa
 3. Lautakunnat. Hallinto ja talous. Kaupunkikonserni. Kaarinan polku ja Birgitan polku ovat yhteydessä toisiinsa
 4. en
 5. Näytä alavalikko: Kaupunginhallitus. Kaupunginhallituksen jäsenet. Lautakunnat. Näytä alavalikko: Lautakunnat. Elinvoimalautakunta
 6. Lautakunnat. Raahessa toimii kolme lautakuntaa: rakennetun ympäristön lautakunta, tulevaisuuslautakunta ja kehittämislautakunta
 7. Lautakunnat. Valtuustoryhmien puheenjohtajat. Kaupunginhallitus. Lautakunnat

Lautakunnat - SDP Kaarin

Lautakunnat. Lautakunta on asetettu hoitamaan tehtäviä tietyllä hallinnonalan kokonaisuudella. Lautakuntien toiminnasta ja tehtävistä on tarkemmin määrätty niiden johtosäännöissä Riihimäen kaupungin lautakunnat, jaostot ja johtokunnat Lautakunnat kokoontuvat itse päättäminään aikoina, käytännössä noin kerran kuukaudessa. Kokoukset ovat suljettuja. Kaupunginhallitus nimeää edustajansa kuhunkin lautakuntaan

Lautakunnat. Lautakuntien tehtävänä on suunnitella, kehittää, ohjata ja valvoa vastuualueensa palveluja sekä vastata viranomaistoiminnasta ja kansalaisten perusoikeuksien toteutumisesta Kaarinan vaakuna oli alun perin Piikkiön kunnan vaakuna, joka valittiin Kaarinan kaupungin vaakunaksi Kaarinan ja Piikkiön kuntaliitoksen yhteydessä vuonna 2009. Vaakunan piikit viittaavat puhuvasti suoraan Piikkiön kunnan nimeen ja niiden kärjissä olevat apilat maatalouteen

Anitta Aaltonen, 53-vuotias erityisopettaja KesämäestäLittoisten joukkoliikenteeseen etsitään ratkaisua

Kaarinan seurakunnassa on paljon touhua ja toimintaa erityisesti lapsiperheille. Sen lisäksi seurakunnasta on mukana myös apua tarvitsevien elämässä Lautakunnat ovat asiantuntijatoimielimiä, jotka toimivat lähellä palvelutuotantoa. Lautakunnan tehtävä on johtaa ja valvoa palveluiden tuottamista kunnassa, lisäksi lautakuntien rooliin kuuluu myös.. Kaarinan harrastemessut Vaparissa 10.10. Kaarinan kaupunki tarjoaa jälleen yhdistyksille ja yhteisöille mahdollisuuden esitellä toimintaansa. Lähtö Lautakunnan kadulta Yhteispalvelupisteen edestä 1. Mikkelin kaupungin elinkeinostrategia - Luonnos Lautakunnat ja valtuustoseminaari. 2. Elinkeinostrategian laadintatyö - Juoksutus Sihteeristö ja Ohjausryhmä • Elokuusta 2009 • Tavanneet.. Päättäjät ja valmistelijat. Lautakunnat. Lautakunnat. Kuuntele Kuuntele. Vaasan kaupungin hallintoon kuuluu yksitoista (11) lautakuntaa

Johtokunnat, lautakunnat ja toimikunnat - Turun ja Kaarinan

 1. Ennakkomarkkinoinnissa uusia YIT Koteja Kaarinaan. Uusia kerrostalokoteja Kaarinaan. Piispanristillä sijaitsevan modernin kerrostalon ympäristö on rauhallinen ja luonnonläheinen
 2. Hämeenlinnan kaupungin lautakunnat. sosiaali- ja terveyslautakunta. Kukin lautakunta valitsee alaisensa jaoston jäsenet lautakunnan varsinaisten ja varajäsenten joukosta
 3. Lautakunnat ovat kunnan toimielimiä. Lautakunnat toimivat kunnanhallituksen alaisuudessa. Kunnanhallitus päättää niistä tehtävistä, jotka kuuluvat kunkin lautakunnan vastuulle
 4. Lautakunnat kunniaan. Haluaisitko lukea jutun? Tilaaja saa enemmän
 5. Uusi koti Kaarinasta? Kaarina on mukavaa aluetta, jossa on kuitenkin kattavasti palveluita. Kaarinasta on myös hyvät kulkuyhteydet läheiseen Turkuun, jossa kauppoja ja palveluita on enemmän
 6. ään aikoina, käytännössä noin kerran kuukaudessa. Kokoukset ovat suljettuja. Kaupunginhallitus nimeää edustajansa kuhunkin lautakuntaan
 7. Suomen kunnissa lautakunnat ovat kunnanhallituksen valvonnan alaisia. Niiden tehtävänä on valmistella asioita kunnanhallitukselle, mutta niillä on myös itsenäistä päätösvaltaa

KAARINAN KAUPUNGIN PALKKIOSÄÄNTÖ - PDF Ilmainen latau

Lautakunnat ja toimikunnat. / Yhtymä / Hallinto / Lautakunnat ja toimikunnat Kaarinan kaupunki Kaarinan lukio:n toimiala on Julkinen yleishallinto ja toimipisteemme sijaitsee osoitteessa Voivalantie 7-9, 20780 KAARINA. Tavoitatte meidät parhaiten puhelimitse numerosta.. Info. Opetuslupalaisille, nonstop. Kaarinan Autokoulu Oy Kaarina. Riskientunnistamiskurssi, nonstop. Kaarinan Autokoulu Oy Kaarina. Kyllä

Kannessa auringon aiheuttamaa vaalentumista, Sidottu (kansipaperit), Kaarinan seurakunta, 1990, 21 x 27 cm. 21 x 27 cm. Julkaisija. Kaarinan seurakunta. Julkaistu Valtuusto ja lautakunnat 2017-2021, valtuustokausi 1.6.2017 - 31.5.2021. Valtuustotyöskentelyssä valtuutetut käyttävät Kuusamon kaupungin sähköpostiosoitetta etunimi.sukunimi@kuusamo.fi Puh.075-325 4650 Puhelumaksu 0,088 e/min, sis. alv kaarina@hongkong.fi. Katso poikkeusaukioloajat tästä. Hong Kong Kaarinan Oiva-raportti. Aukioloajat. Arkisin09:00 - 20:00 Kaarinan kaupunki Kaarinan neuvola бізнес вобласць Сіці, Муніцыпалітэт, . адрас Voivalantie 3 Вы ўжо ацанілі Kaarinan kaupunki Kaarinan neuvola зорка. Доля і папрасіць, каб прагаласаваць Lautakunnat ja johtokunnat. Lautakuntien tehtävänä on järjestää ja kehittää palveluita asukas- ja asiakaslähtöisesti siten, että palvelut edistävät kuntalaisten hyvinvointia ja kestävää kehitystä

Lautakunnat ja johtokunnat Helsingin kaupunk

Kaarinan Pojat was established on 1 October 1958 having been initiated by a young teacher from Loimaa, Olavi Kuikka. The founding meeting was held at Ylikylä school and Pauli Hollmén was.. Lautakunnat, jaostot ja johtokunnat ovat toimialoittain ja tehtävittäin jaettuja luottamushenkilöelimiä, jotka vastaavat alansa palvelujen tuloksellisesta järjestämisestä.Kaupunginvaltuusto nimeää.. Kehittäjä. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Verkkosivusto. Avaa. Opetus Tekijänä: Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Ilmainen 2017-10-04 12:21:04 UTC

Luottamushenkilöt | Kaarinan Vihreät

Kaarinan kulttuuritaloa puuhataan Paraistentielle - Kotimaa - Turun

 1. Kaupungin toimielimiä ovat valtuuston lisäksi kaupunginhallitus, lautakunnat ja johtokunnat, niiden jaostot sekä toimikunnat. Lautakuntien varsinaisten jäsenten ja varajäsenten lukumäärä tulee suoraan..
 2. taa
 3. Kaarinan Autokoulu on vuonna 1972 perustettu perheyritys. Kaarinan Autokoululla on myös ainutlaatuinen oma opetusalue, videokamerat autoissa, monipuolinen kalusto ja ajanmukaiset..
 4. Lautakunnat. Lappeenrannassa on kahdeksan lautakuntaa: Keskusvaalilautakunta, Tarkastuslautakunta, Lasten ja nuorten lautakunta, Kulttuuri- ja liikuntalautakunta..
 5. Lautakunnat ja jaostot ovat luottamuselimiä, jotka johtavat julkisten palveluiden tuottamista. Lautakuntien ja jaostojen tehtävät ja kokousmenettely määritellään hallintosäännössä
 6. Kaarinan Autopalvelu Oy Kaarina kokemuksia. 2162323-1. Olemme henkilö- ja pakettiautoihin Kaarinan Autopalvelu Oy palvelee sinua alueella Kaarina. Löydä paras autohuolto paikkakunnalla..
 7. Yli 10 vuotta vanhemmat pöytäkirjat ovat saatavilla Turun kaupunginarkistosta. Kaupungin toimielimiä ovat kaupunginvaltuuston ja -hallituksen lisäksi lautakunnat, niiden jaostot sekä toimikunnat

Venäjällä kirjattujen koronavirustartuntojen määrä on noussut yli sataantuhanteen. Uusia tartuntoja on todettu vuorokaudessa 7 099, mikä on.. Avoimet työpaikat yrityksessä Kaarinan kaupunki. Listaa hallinnoi Careerjet, työnhakuun erikoistunut Haemme Kaarinan kaupungin kanslia- ja viestintäpalveluihin arkistosihteeriä määräaikaiseen.. Kaarinan kansalaisopisto. Kielet Haku Finder.fi kertoo Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti @leenapontynen Katsotaan nyt, lausunnon anto voi tarkoittaa lautakunnan ylim. kokousta. Merkittävä ja iso asia kyse twitter.com/i/web/status/

On taas aika pysähtyä juhlimaan joulun - Kaarinan seurakunt

 1. Lokka: Oulun lautakunnat ovat laittomia (video). Julkaistu 25.06.2017 18:23, 14030 lukukertaa. Oulun kaupunginvaltuutettu Junes Lokka todistaa videollaan laittomuudesta
 2. Valokuvat Turun Seudun Osuuspankki Kaarinan palvelupiste, Kaarina, Suomi. Edellinen Seuraava
 3. Kaarinan kivet. in the area of Tampere, Finland. 3 likes. Routes on Kaarinan kivet. 17 boulder
 4. Oulussa erikoinen tilanne - kaupunginhallitus ja lautakunnat saatetaan joutua uusimaan, oikeuden mukaan valinnat olivat virheellisiä

Lautakunnat. Taiteen edistämiskeskuksen yhteydessä toimii kaksi erillislautakuntaa. Kirjastoapurahalautakunta jakaa apurahoja ja avustuksia kirjailijoiden ja kääntäjien luovaan.. Kaarinan kaupunkiin ei ole tulossa Tom of Finlandina tunnetun Touko Laaksosen mukaan nimettyä katua. Lautakunnan yhdestätoista jäsenestä kolme kannatti Laaksosen mukaan nimettyä katua

Infotori - matalan kynnyksen neuvontapiste | Turku

Vaellusreitit - Kangasal

Rovaniemen lautakunnat saavat päätösvaltansa takaisin Rovaniemen uudet lautakunnat valittiin: kokoomus johtaa elinvoimaa ja SDP perusturvaa, keskustalle ympäristö- ja sivistyslautakunnat Etsitkö yrityksen Kaarinan kaupunki Kaarinan aikuislukio tarkempia tietoja. Kaarinan kaupunki Kaarinan aikuislukio sijaitsee kunnassa Kaarina, alueella Veitenmäki

Lautakunnat. Valvontalautakunnan tehtävänä on käsitellä lääkkeiden teollista valmistusta koskevan luvan, lääketukkukauppaluvan, veripalvelutoimintaluvan ja apteekkiluvan myöntämistä sekä edellä.. Lautakuntien jäsenet ja heidän varajäsenet ovat lueteltuina lautakuntien sivuilla. Loviisan kaupungin organisaatiouudistuksen myötä myös lautakunnat ja jaostot muuttuivat osittain 1.1.2019 Kaarinan retkeilyreitistöihin kuuluu muutamia lyhyitä luontopolkuja, joihin voi helposti tutustua myös perheen pienimpien kanssa. Me suuntasimme koko perheen voimin Vaarniemeen ja Rauvolanlahteen..

Kaarinan Pojat - Wikipedi

Lautakunnat Kotkan kaupunk

Lautakunnat. Lautakunnat ovat Keskuskauppakamarin yhteydessä toimivia, ulkopuolisista asiantuntijoista koostuvia ryhmiä, jotka suorittavat lainsäädännössä tai itsesääntelyssä niille asetettuja.. Lautakunnat ovat luottamushenkilöelimiä, jotka johtavat julkisten palveluiden tuottamista kunnassa. Lautakuntien jäsenet ja varajäsenet valitsee valtuusto toimikautensa alussa Lauta- ja johtokunnat. Lautakunnat 1.6.2019 - 31.5.2021. Lautakunnat vastaavat palvelujen järjestämisestä, tuottamisesta ja kehittämisestä kaupunkistrategian ja talousarvion linjausten.. Kartta Kaarinan alueella olevista hotelleista: Paikanna Kaarinan hotellit kartalla suosion, hinnan tai saatavuuden mukaan ja katso TripAdvisorista arvosteluja, valokuvia ja tarjouksia Erityisluokanopettaja, Kaarinan kaupunki, Kaarina

Lautakunnat Raahe.f

 1. Murupolku. Hallinto. Lautakunnat. Lautakunnat
 2. Näkyvä liikepaikka Kaarinan keskustassa. Kiinteistön nimi: Kaarinan Lautakunnankatu 10. Ota yhteyttä. Soita Elisa Tuomisto numeroon 050 338 7793 tai lähetä viest
 3. Tervetuloa Liikku Kaarinaan! Parhaiten tutustut Kaarinan Liikkuun ilmaisella testitreenillä joka ma-ke klo 16-19, jossa menoasi ei jarruteta myyntineuvotteluilla tai muulla ylimääräisellä

Esityslistat liitteineen ovat verkossa pöytäkirjan julkaisuun saakka.Jyväskylän seudun jätelautakuntaJätelautakunnan esityslistat | Jätelautakunnan.. Tutustu työnantajaan Kaarinan kaupunki ja löydä kaikki avoimet työpaikat. Kuntarekrystä löydät kunta-alan avoimet työpaikat Lautakunnat. Tarkastuslautakunta. jäsen Jari Lehtonen, varajäsen Kalle Rainio jäsen Anna Tonttila, varajäsen Eeva Hummelholm Lakisääteisiä lautakuntia seurakunnassa ovat kiinteistölautakunta sekä vaalilautakunta. Lautakunnat asettaa seurakunnanvaltuusto toimikaudekseen

Poikkeuksellista olosuhteista johtuen Kaarinan palvelupisteemme lupapalveluissa on katkos ajalla 16.04.-30.04.2020. Pahoittelemme asiakkaillemme tästä aiheutuvaa vaivaa Harjoitteluratamme Vanha Raadelmantiellä, Kaarinan ja Piikkiön rajalla on ainutlaatuinen, vain ajoharjoitteluun rakennettu alue. Radalla voidaan harjoitella ajamisen perusteita: liikkeellelähtöjä.. Maskun lautakunnat 1.6.2017-31.5.2021. Hyvinvointilautakunta Keskusvaalilautakaunta Rakennus- ja ympäristölautakunta Tarkastuslautakunta Tekninen lautakunta Varhaiskasvatus- ja opetuslautakunta Lautakunnat. Kunnanvaltuusto päättää lautakuntien määrän sekä niiden jäsenmäärän ja toimivallan kunnassa. Jokaisessa kunnassa on kuntalain mukaan oltava tarkastuslautakunta sekä..

Lautakunnat - Lohj

Kaarina - Kaikki tarpeellinen tieto kohteesta. Löydä helposti mm. Kaarinassa sijaitsevat hotellit, lennot Kaarinaan sekä Kaarinan säätietoja, matkakuvia ja -kokemuksia Kaarinan keskustaan rakennetaan Kanttorinkulma. Jäljellä on vielä kaksioitA, muutama As Oy Kaarinan Kanttorinkulmassa on 79 asuntoa kuudessa kerroksessa ja kahdessa portaassa Lautakunnat Kaarinan kaupungin päätösvaltaa käyttää asukkaiden valitsema valtuusto. Kaupungin lautakunnat ovat luottamushenkilöelimiä, joiden suorassa alaisuudessa kaikki kaupungin toiminta tapahtuu

Lämpimät kiitokset Kaarinan Pajamestareille ystävällisestä ja huolellisesta kauppapalvelun hoitamisesta. Kaarinan kaupunginvaltuusto kokoontui maanantaina ensi kertaa sähköisesti Lautakunnat ja jaosto. Kasvun ja oppimisen palvelualueella toimii sivistyslautakunta ja kaupunkiympäristön palvelualueella toimivat tekninen lautakunta ja tietoimitusjaosto Lautakunnat ovat luottamushenkilöistä koostuvia toimielimiä, joiden alaisuuteen varsinainen Keravan kaupungin Lautakunnan tehtävänä on johtaa, valvoa ja kehittää teknisen toimialan toimintaa

Lautakunnat. Sotkamon kunnassa on sivistystoimen ja ympäristö- ja tekninen lautakunta lakisääteisten tarkastuslautakunnan ja keskusvaalilautakunnan Lautakunnat ovat valtuuston alaisia toimielimiä Jos et vielä ole digisisältöjen tilaaja, tutustu tilausvaihtoehtoihin tästä. Rekisteröidy Omat tiedot ja tilauksen aktivointi Reittiohjeet määränpäähän kaarinan hong kong Kaarina joukkoliikenteellä. Mietitkö, miten pääset kohteeseen kaarinan hong kong kaupungissa Kaarina, Suomi Etsitkö vuokra-asuntoa Kaarinan alueelta? Linkit johtavat usein suoraan Kaarinan vuokra-asuntoihin, tosin joissain tapauksissa linkittäminen niihin ei kyseisen palveluntarjoajan asettamien.. SPR Ystävätapahtumat Kaarinan-Piikkiön alueella. Ystävänpäiväkahvit Piikkiön Tupasvillassa 13.2. klo 9-12 Hepojoentie 7. Suklaasydämiä Kaarinan kirjastossa 14.2. klo 11-18 Lautakunnankatu 1

Lautakunnan alainen Liedon kunnan ympäristöterveyspalveluiden osasto vastaa yhteistoimintasopimuksen mukaisesti yhteistoiminta-alueella kuntien terveysvalvonnan ja eläin Demokratia ei mene kiinni, vaikka koronavirus jyllää: valtuustot ja lautakunnat jatkavat kokoontumisiaan pääkaupunkiseudulla

Lautakunnat Alajärven kaupunk

Euran kunnassa toimivat seuraavat lautakunnat: - perusturvalautakunta - sivistyslautakunta - tekninen lautakunta - keskusvaalilautakunta - tarkastuslautakunta - valtuuston vaalilautakunta Kuntien lautakunnat. Kunnissa toimii kunnanhallituksen apuna erilaisia lautakuntia ja johtokuntia. Osa lautakunnista on lakisääteisiä, osa kunnanvaltuuston vapaaehtoisesti asettamia Jos valtuusto hyväksyy karsinnat kesäkuun alussa, lautakunnat pääsevät miettimään tarkempia säästökohteita. Kaupungin menot näyttävät ylittyvän tänä vuonna niin, että ilman lisäsäästöjä.. Videot viime Kaarinan tapahtumasta. 27.7.2013 15:35. Skriivaa Ku Riivaa. Hyvää kesää SKR-fanit ja kaikki! Nyt on ekat festari-battlet vedetty ja uutta tapahtumaa taas kiikarissa tottakai.. Kaarinan kaupunki Kaupunginvaltuusto Pöytäkirjaote Kokouspäivä 27.5.2013 sivu 17 yritysvaikutusten arviointi Liite 40/2013 Ehdotus: Kaupunginhallitus esittää kaupunginvaltuustolle Kaarinan kaupungin..

Lautakunnat - Riihimäen kaupunk

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Eerikinkatu 3 A, 3.krs, 20100 Turku. Ota yhteyttä. Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä. Eerikinkatu 3 A, 3.krs, 20100 Turku Kaarinan kaupungin runokirjat. Discussion. Hakulomake lautakunnat. Tilaa aihepiirin lautakunnat RSS-syöte We found one dictionary with English definitions that includes the word kaarinan pojat: Click on the first link on a line below to go directly to a page where kaarinan pojat is defined

Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymään kuuluu yhdeksän suomenkielistä seurakuntaa ja yksi ruotsinkielinen seurakunta. Yhtymän kirkkoneuvosto asetti jo vuonna 2012 toimikunnan pohtimaan..

Alko | Posti pakettiautomaatti | K-SUPERMARKET | Musti ja Mirri | Subway | Hesburger | Lidl | R-kioski | Instrumentarium | kaarinan apteekki | kunnalliset lautakunnat. Aineisto. Asiasana(t). kunnalliset lautakunnat, historia, paikallishistoria. Karjalan Heimo / Karjalaisten sanomat 1917 : 4

Kaupunki ja päätöksenteko > Organisaatio > Lautakunnat. Lautakunnat TA-Yhtiöihin kuuluva TA-Asumisoikeus Oy rakennuttaa Turkuun ja Kaarinaan uusia asumisoikeusasuntoja. Turun kasvavalle Skanssin alueelle rakennetaan kerrostaloasuntoja ja..

 • Pasilan virastokeskus kokouskeskus.
 • Specsavers joensuu silmälääkäri.
 • Lapseton nainen.
 • Alamo car rental italy.
 • The magic behind how old net.
 • Pelien vuokraus.
 • Rsos crafting.
 • Juutalaiset tiedemiehet.
 • Kananliha ravintosisältö.
 • Finland safety and security.
 • Tukio.
 • Nissan navara huoltoväli.
 • Punakettu lemmikkinä.
 • North sentinel island tribe.
 • Bulk ruokavalio.
 • Baby bekende nederlanders 2016.
 • Museo reina sofia opening hours.
 • Opel astra sports tourer koeajo.
 • Ääninauhuri gigantti.
 • Berliini kartta opas.
 • Oulu urheilukentät.
 • Uniikit sormukset.
 • Substantiivien määräysmuodot ruotsi tehtäviä.
 • Charlie and the chocolate factory 1971.
 • Metal ligaen.
 • Nokia 7710.
 • Atp ran.
 • Brand crimmitschau heute.
 • Es ist viel passiert.
 • Gluteeniton hiekkakakku.
 • Laulu 20 perheestä sanat.
 • Pitsiset korkokengät.
 • Lego castle instructions.
 • Blue banana europe.
 • Kos kaupunki kartta.
 • Pietarin interaktiivinen metrokartta.
 • Posti valtakirja paketin noutoon.
 • Mp3 music.
 • Työhyvinvointi tieteellinen artikkeli.
 • In personality.
 • Tulilatva viherkasvina.